1xbet bonus

Adam5811 May 9, 2016

Brno a jucat aproape toată a doua jumătate fără a exclude Radek Buchta. Scăzut fără un gol marcat. Premiera internă din Karviná a fost marcată cu mare atenție. Nou-venit 888sport pe gazon propriu nu a fost nebun, și de la apărare garantată el a încercat să intre în pauze. Acesta este motivul pentru care Brno a câștigat destul de avantaj teritorial destul de repede, dar nu a fost în faza finală. Prima șansă mai mare însemna un gol. Hošek, alergătorul de la domiciliu, a reușit o pasă lungă pe teren în minutul 28 cu Jurča, care a condus mingea în mijloc cu un al treilea gol în sezon. El a urmat primele două lovituri cu o săptămână în urmă în Jablonec. Cu toate acestea, oaspeții au făcut cea mai mică dominare devreme.Noua lovitura 888sport pariuri sportive fotbal de la Lutonský, împușcată de noul portar al portarului Karviná de la Laštůvka, a pornit de asemenea reflexiv, dar el a fost deja scurt 888sport pe Řezníček. Nici protestele împotriva poziției offside a shooterului nu au ajutat casa. După gol, Brno a rămas mai activ. Litsingi a urcat în minutul 42 la Laštůvka, dar încercarea lui de a lovi cu piciorul a fost rapid lansată cu piciorul. card și a trimis adversarul într-un joc de putere lung.

“Am avut mai mult posesie mingea din minutul 30, am meritat stabilit și am fost pe cale de a transforma meciul. Din păcate, a fost faultat în interiorul terenului. Apoi 888sport am jucat în blocul adânc.Trebuie să fim mulțumiți de acest punct, chiar dacă am avut mai multe ambiții “, a declarat antrenorul echipei Brno, Svatopluk Habanec. p>

După gol, apelantul numea Green, dar Melichárek a dezamorsat lovitura. Portarul vizitator a reușit, de asemenea, împușcatul neplacut al alternării lui Panák. Ultima dată 888sport când a intrat într-o situație de goluri promițătoare, el a fost în cele din urmă. “În a doua jumătate, a fost un mare succes. Din păcate, astăzi nu a fost norocos pentru noi și nu am avut o soluție bună la situația din tei “, a spus coach-ul lui Jozef Weber, Karviná.